Повече за нас

Фирма СТРОМ 21 ООД е основана през 1998 г. с основен предмет на дейност производство на сухи строителни смеси. Фирмата се развива с изключително бързи темпове и за кратък период от време достига водещи позиции в производството на строителни смеси, бои и мазилки. За СТРОМ 21 ООД е от изключително значение да разбира и удовлетворява нуждите и желанията на своите клиенти, като им предоставя високо качество и спестява тяхното време. Именно поради тази причина от деня на своето създаване до днес фирмата непрекъснато инвестира в разработването на висококачествени строителни материали и на иновативни продукти. Ние обичаме природата и затова я пазим чиста като произвеждаме екологично чисти строителни материали, които са напълно безвредни както за човешкото здраве, така и за околната среда. СТРОМ 21 ООД – ние се борим за нещата, в които вярваме!

Ние постигаме визията на компанията като създаваме организация, работеща като един жив организъм, който отговаря и се адаптира към нуждите на пазара и хората, работещи с нас. Това става с помощта на мотивиран и висококвалифициран екип, съвременен мениджмънт, фокус към човешките ресурси и коректно партньорство. Ние вярваме в нашите възможности и ние сме:

• адекватни – към пазара и неговите очаквания;
• надеждни – нашите думи не са просто твърдение, каквото кажем го правим;
• новатори – в името на високото качество опитваме всички начини, дори и най-нетрадиционните;
• упорити – каквото започнем, полагаме усилия да го завършим докрай; когато имаме проблем, търсим начин да го разрешим.

Ние сме и продължаваме да бъдем компания, която всяка година създава нови продукти. Нашите постижения имат изключително кратък път до своята реализация на пазара. Ние ежедневно доказваме, че нашите клиенти и партньори са едно ниво над останалите, защото те разчитат на качествено обслужване, към което другите се стремят. В СТРОМ 21 ежедневно работим, за да превърнем компанията в най-привлекателното работно място в отрасъла свързан с производството на строителни смеси, бои и мазилки в България и региона. Обликът и поведението на нашия екип отговарят напълно на очакванията на нашите клиенти и са в съответствие с духа на марките, които произвеждаме. За нашите клиенти ние сме достъпни, на разположение, отговорни, полезни и заслужаващи доверие.

Хората се присъединяват към нас поради много различни причини. Някои, защото променяме пазара за строителни материали в България и в региона, в който живеем по уникален начин, ежедневно и системно разрешаваме проблеми и създаваме решения свързани с довършителните работи в строителството. Други заради начина, по който се грижим за нашите служители и ги насърчаваме да дават най-доброто от себе си. Или може би, защото искат да получат стабилна основа и безценен опит в началото на своята кариера. Или просто, защото искат да се чувстват уважавани и да знаят, че техните постижения са важни и имат значение. В СТРОМ 21 работим, защото обичаме работата си и влагаме своята душа в това, което правим. Мислим и взимаме решения и не се страхуваме да поемаме рискове. Нашата роля е да бъдем помощ и вдъхновение за нашите клиенти. За да успяваме имаме нужда от нови таланти – хора, които са бизнес ориентирани и умеят да изслушват клиентите. Хора, у които предизвикателствата събуждат борбения дух и иновативността.

В комуникацията ни, свързана с продукта, марката и клиента държим на обхватната информация и ясна структура, на запомнящия се начин на изразяване, на честността и прозрачността. Ето защо уникалната позиция на СТРОМ 21 се фокусира върху възможностите за клиента да открие всичко на едно място – пълно решение за довършително ремонтните работи. Това, което компанията предлага, е базирано на опита всеобхватно решение и отговор на всички строителни въпроси.

За да спомогнем опазването на природата ние започнахме да произвеждаме екологично чисти бои и мазилки. Но това не е достатъчно. Затова ден след ден се учим да живеем все по-екологосъобразно и да пестим природните ресурси. Като част от работната ни етика сме приели следните правила:

• Пестим хартия. Стараем се да не принтираме, без да е наистина наложително. Принтираме двустранно и на листове “втора употреба”.
• Използваме платнени кърпи за ръце вместо хартиени.
• Разделно събираме отпадъците. И разделно ги изхвърляме.
• Насърчаваме колегите, които идват на работа с велосипед или пеша.
• Разработваме собствени еко проекти.
• Пестим енергия! Изключваме компютрите и гасим лампите в края на работния ден, използваме енергоспестяващи крушки;
• Не използваме найлонови торби при пазаруване и не консумираме с пластмасови прибори;
• Имаме растения в офиса! Повече растения, по-чист въздух на работното място.
• Ние сме все още в процес на създаване на зелени навици, като нашата позиция е да помагаме, пестейки енергия и природни ресурси. Грижата за планетата е отговорност на всеки и можем да помогнем за нейното опазване, като живеем по-съзнателно.

В дейността си се стремим да останем верни на традицията на произвежданите от нас марки. Така клиентите ни получават потвърждение за правилността на своя избор в полза на произвежданите от нас продукти и марки.

Най-важните ценности за нашата фирма са удовлетвореността на клиентите, качественото управление и адекватното присъствие на пазара. Това е насочеността на нашaтa фирмена стратегия.

100% качество

Фирма СТРОМ 21 ООД е основана през 1998 г. с основен предмет на дейност производство на сухи строителни смеси. Фирмата се развива с изключително бързи темпове.

876 доволни клиенти

Повече от 400 различни фирми от цял свят ни се довериха! Използваха нашите продукти и останаха повече от доволни!

65 продукта

Фирмата се развива с изключително бързи темпове и за кратък период от време достига водещи позиции в производството на строителни смеси, бои и мазилки.

Ако желаете, можете да се свържете с нас още сега! Контакти